Meghívó a Hejőcsabai Cement- és Mészipari Kft. sajtótájékoztatójára (2014.06.26)

Hejőcsabai Cement- és Mészipari Kft. sajtótájékoztatója
2014.06.26.
Helyszín: Budapest, VI., Vörösmarty u. 47/a.

Meghívó:

A Hejőcsabai Cement- és Mészipari Kft. (HCM 1890 Kft.)  ezúton tisztelettel meghívja Önt sajtótájékoztatójára.

Tisztelettel jelentjük az Ország nyilvánosságának, hogy a reánk bízott nemzeti vagyont - a hejőcsabai cementgyárat - megőriztük, birtokba vettük és most Társaságunk fejlődésének és az Ország gyarapodásának szolgálatába állítjuk. A gyárat újra indítjuk, amely ismét a hazai cementgyártás, építőanyag- illetve építő ipar fontos tényezője lesz. Több mint 300 munkahely biztosításával a térségben jelentősen hozzá fogunk járulni a munkanélküliség felszámolásához, a térség gazdasági fejlődéséhez. Célunk a külföldi cementmonopólium megszüntetése.

A tájékoztatót a többéves önkéntes svájci száműzetéséből hazatért Kálmán János, a Magyar Cement Kft. utódjaként alakult HCM 1890 Kft. ügyvezetője tartja.

A sajtótájékoztató helyszíne: SAJTÓHÁZ, Táncsics terem  Budapest, VI., Vörösmarty u. 47/a.
A sajtótájékoztató időpontja: 2014. 06. 26-án (csütörtökön) 11:00
Megtisztelő megjelenésére feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel:
Mag László

Kérjük, hogy részvételi szándékát e-mailben jelezze az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!